Roata Norocului Online

Introduceți propriile posibilități sau recompense și rotiți roata virtuală a norocului pentru a alege una aleatorie.

Faceți clic pe Roata Norocului pentru a o învârti.
🖱️ Faceți clic pentru a învârti roata

Cu cât este mai mare, cu atât roata norocului ar trebui să se învârtească mai repede și cu atât mai repede vei obține scorul tău.

%

Introduceți opțiunile separate prin linii noi (tasta Enter)

Dacă vrei să salvezi o listă cu toate opțiunile introduse în roata norocului sau să le distribui cuiva, folosește linkul generat mai jos.

Generatorul online de roată a norocului vă permite să randomizați una dintre opțiunile introduse. Îl poți folosi pentru a desena nume, posibilități, întrebări, opțiuni da sau nu, de exemplu. Instrumentul vă permite să determinați viteza de rotație a roții norocului și să generați unul sau mai multe rezultate aleatorii. Pe lângă funcțiile standard, acest generator vă permite și să ștergeți opțiunile extrase (pentru ca câștigurile să nu se repete), precum și să salvați sau să furnizați un link cu opțiuni și configurație individuală, astfel încât să vă puteți întoarce regulat la roata dvs. de avere sau să le împartă altora. În partea de jos a paginii se află și secțiunea „Istoric”, în care există o listă cu opțiunile recent desenate.

Vezi si: